MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do macerowania czosnku używam soku wyciśniętego ze świeżej...
fot. Anna Daniluk

Domowy sos aioli z majonezem. Robię go z najprostszego przepisu od znajomej Hiszpanki. Ten dodatek uratuje suchą kanapkę z wędliną

Sok z cytryny do sosu aioli

Do macerowania czosnku używam soku wyciśniętego ze świeżej cytryny.

Zobacz również

Otylia Jędrzejczak szkoliła młodych adeptów pływania na Podkarpaciu

Otylia Jędrzejczak szkoliła młodych adeptów pływania na Podkarpaciu

Niezapomniany koncert wspomnieniowy na zakończenie festiwalu w Opolu

Niezapomniany koncert wspomnieniowy na zakończenie festiwalu w Opolu

Polecamy

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść