MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kolejnym krokiem jest zrobienia zaczynu: wkrusz drożdże do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 2

Kolejnym krokiem jest zrobienia zaczynu: wkrusz drożdże do miseczki, dodaj 1 łyżeczkę cukru, 2 łyżki mleka i posyp szczyptą mąki.

Zobacz również

Znalazł wspaniały wisiorek na bałtyckiej plaży. Długo się skarbem nie nacieszył

Znalazł wspaniały wisiorek na bałtyckiej plaży. Długo się skarbem nie nacieszył

„Udowodniliście, że jesteście godnymi noszenia szlifów oficerskich”

„Udowodniliście, że jesteście godnymi noszenia szlifów oficerskich”

Polecamy

Uhonorowanie Zasłużonych  w Panteonie Górnośląskim

Uhonorowanie Zasłużonych w Panteonie Górnośląskim

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny