MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij od przygotowania warzyw. Młodą kapustę umyj i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienity kapuśniak z młodej kapusty. Tak robiły go nasze babcie. Oto przepis na tradycyjną zupę z kapustą, boczkiem i ziemniakami

Kapuśniak z młodej kapusty. Krok 1

Zacznij od przygotowania warzyw. Młodą kapustę umyj i oderwij pierwsze, uszkodzone liście.

Zobacz również

Otylia Jędrzejczak szkoliła młodych adeptów pływania na Podkarpaciu

Otylia Jędrzejczak szkoliła młodych adeptów pływania na Podkarpaciu

Niezapomniany koncert wspomnieniowy na zakończenie festiwalu w Opolu

Niezapomniany koncert wspomnieniowy na zakończenie festiwalu w Opolu

Polecamy

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść